Internships

Hvis du ønsker å styrke kunnskapen for den fremtidige karrieren din, er Omron er et av de beste valgene du kan ta.

Vi gir studenter muligheten til å arbeide med utfordrende og interessante prosjekter eller få opplæringsperioder i forskjellige europeiske land.

Omron søker studenter

Omron EMEA investerer i entusiastiske og ambisiøse studenter som deg. Enten det er innenfor elektronisk produktutvikling, salg, produksjon eller produktmarkedsføring, har vi interessante prosjekter som passer til interessene dine. På denne måten kan vi forbedre (ditt) liv og bidra til et bedre samfunn, slik prinsippene våre tilsier.

Omron tilbyr

Ønsker du å jobbe i en internasjonal organisasjon mens du studerer? En opplæringsperiode eller et internship gir deg en unik mulighet til å lære mer om organisasjonen vår. I denne perioden kan du lære om prinsippene og verdiene Omron står for, og se hvorfor Omron bør være din fremtidige arbeidsgiver.

Faktiske prosjekter

Omron Industrial Automation EMEA tilbyr arbeid i flere avdelinger. Vi har ulike tilgjengelige opplegg innen blant annet forskning og utvikling, produksjon og salg og markedsføring.

Er du interessert i å ta et skritt nærmere en fremtidig karriere?

Hvis du søker i et land hvor vi er åpne for nye internships, kan det hende du snart jobber i et av de europeiske teamene våre: