eNews forklart

Abonner på Omrons eNews i dag og du vil motta den siste utgaven av vårt nyhetsbrev, eNews. eNews inneholder nyttig informasjon om produkter, de siste tekniske applikasjonene og mye mer. Denne eNews-tjenesten er gratis og tilgjengelig for alle som er interessert i Omron og Omrons produkter og teknologier. Denne siden inneholder all den bakgrunnsinformasjon du trenger å vite om Omrons nyhetsbrev.

Abonnement på nyhetsbrev

Du kan enkelt registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev ved å klikke på abonnere på nyhetsbrev. Etter påmelding vil du motta en e-post fra oss. Denne e-posten inneholder en link som aktiverer abonnementet. Denne metoden for abonnementet er brukt på grunn av juridiske grunner og for å se til at ingen kan misbruke din e-postadresse. Hvis du velger å avslutte abonnementet finnes det koblinger til å gjøre dette på vår nettside og via linken nederst i e-nyhetsbrevet.

Hyppighet

Omron vil gi ut ny informasjon til deg på månedlig basis, og ikke mer enn én gang annenhver uke. Vi er i samsvar med EUs lovgivning når det gjelder hyppighet og Spam. Vi vil ikke sende uønsket e-post til deg. Vi vil sende e-nyhetsbrevet til deg, kun når du bekreftet ditt abonnement.  

Endret e-postadresse

Fordi vi ikke ha personlige registre er det ikke mulig å endre din e-postadresse. Hvis du abonnerer på Omrons eNews og du endrer e-postadresse eller at den ikke lenger er gyldig må du avslutte abonnementet med din gamle e-postadresse, og deretter starte et nytt abonnement med den nye e -postadressen.

Personlig informasjon

Dine personlige opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. Den personlige informasjonen vil ikke bli delt utenfor Omrons organisasjon og vil bare bli brukt til å sende Omrons eNews.  

Avbestille

Avbestille nyhetsbrev. Etter avsluttet abonnement vil du motta en e-post fra oss. Denne e-posten vil la deg bekrefte at du ikke lenger ønsker å motta vårt nyhetsbrev.