Arrangementer

Du finner oss på flere automasjonsarrangementer og messer over hele Europa.

Se tidsplanen nedenfor for å få mer informasjon.

HENDELSE
Indumation2017_LOGO.png

Indumation.be

Indumation.be, den fjerde utgaven av Belgias største messe for automasjon innen fabrikker, behandling og infrastruktur, kommer til å bli en stor begivenhet for alle viktige aktører og investorer i bransjen. Innovasjon og automasjon går hånd i hånd med alt som er knyttet til digitale og smarte løsninger: fra komponenten eller enheten til komplette høyteknologiske systemer og løsninger som tilbys gjennom denne plattformen, for alle bransjetyper (fabrikk og behandling), store infrastrukturer (porter, terminaler, bomveier, broer og veier …) og alle industrielle prosesser (produksjon, teknikk, vedlikehold, SCM, logistikk og lagerstyring og ressurser).

10. feb 2017

Belgia, Kortrijk

LES MER
HENDELSE
win_logo.jpg

WIN Automation

WIN Automation, den viktigste handelsmessen for produksjonsindustrien i Tyrkia og Eurasia-regionen, fortsetter å tilby produkter og tjenester til besøkende fagpersoner innen sju industrielle sektorer. Med et høyt antall internasjonale utstillere og besøkende gir dette unike muligheter for selskaper som ønsker å åpne opp nye markeder.

19. mar 2017

Tyrkia, İstanbul

LES MER
HENDELSE
HANNOVER-MESSE2.jpg

Hannover Fair 2017

Dette er en ledende messe for industriell teknologi som fremhever nyskapninger og banebrytende løsninger i alle de viktige sektorene – dvs. industriell automasjon og IT, energi- og miljøteknologi, industriell forsyning, produksjonsteknikk og -tjenester samt forskning og utvikling.

Industry 4.0-emnet har blitt lansert av Hannover Fair-komiteen, så dette er stedet å dra til for å se den nyeste utviklingen.

28. apr 2017

Tyskland, Hannover

LES MER
HENDELSE
SPS_2017_LOGO_date_color.jpg

SPS Italy

SPS Italy stammer fra den tyske messen som har vært den ledende begivenheten for industriell automasjon i Tyskland og Europa i over 20 år. Begivenheten samler leverandører og produsenter, og dermed er SPS Italy en viktig mulighet for den italienske automasjonssektoren.

25. mai 2017

Italia, Parma

LES MER