Arrangementer

Du finner oss på flere automasjonsarrangementer og messer over hele Europa.

Se tidsplanen nedenfor for å få mer informasjon.

HENDELSE
win_logo.jpg

WIN Automation

WIN Automation, den viktigste handelsmessen for produksjonsindustrien i Tyrkia og Eurasia-regionen, fortsetter å tilby produkter og tjenester til besøkende fagpersoner innen sju industrielle sektorer. Med et høyt antall internasjonale utstillere og besøkende gir dette unike muligheter for selskaper som ønsker å åpne opp nye markeder.

19. mar 2017

Tyrkia, İstanbul

LES MER
HENDELSE
HANNOVER-MESSE2.jpg

Hannover Fair 2017

Dette er en ledende messe for industriell teknologi som fremhever nyskapninger og banebrytende løsninger i alle de viktige sektorene – dvs. industriell automasjon og IT, energi- og miljøteknologi, industriell forsyning, produksjonsteknikk og -tjenester samt forskning og utvikling.

Industry 4.0-emnet har blitt lansert av Hannover Fair-komiteen, så dette er stedet å dra til for å se den nyeste utviklingen.

28. apr 2017

Tyskland, Hannover

LES MER
HENDELSE
SPS_2017_LOGO_date_color.jpg

SPS Italy

SPS Italy stammer fra den tyske messen som har vært den ledende begivenheten for industriell automasjon i Tyskland og Europa i over 20 år. Begivenheten samler leverandører og produsenter, og dermed er SPS Italy en viktig mulighet for den italienske automasjonssektoren.

25. mai 2017

Italia, Parma

LES MER