Energy efficiency

Løsninger som gjør bærekraftig utvikling til en forretningsmulighet

For ikke så lenge siden reduserte kanskje "grønne" aktiviteter avfall, sparte energi og reduserte forurensning til et minimum – men kostnadene var ofte større enn innsparingene. Men slik er det ikke lenger. Med løsninger fra Omron Green Automation kan det som er best for miljøet, også være best for fortjenesten. Enten det er en kortsiktig taktikk eller langsiktige strategier for hele selskapet kan Omron gi deg ideene samt løsningene og ekspertisen for å realisere dem.

Tenk på denne siden som portalen din til nye forretningsmuligheter. Vi har kundereferanser, produktanmeldelser, grønne strategiråd og mer. Mye mer. Se nedenfor.

Hvor vil du begynne?

EU_photovoltaic_solution_420x170.jpg

Fotovoltaiske løsninger

Vi tilbyr teknologien, støtten og kunnskapen som bidrar til å øke den fotovoltaiske kraftgenereringen. Uansett om du utformer et nytt system eller forbedrer en eksisterende installasjon, har vi de fotovoltaiske løsningene som kan optimalisere solcelleanlegget ditt.

les mer
EU_energy_solution_420x170.jpg

Energiovervåking

Forståelse av energiforbruket er det første trinnet på veien mot å bli energieffektiv. Utforsk maskinvare- og programvareløsninger som viser energitap langt inne i systemet for å finne enheter som bruker mer strøm enn nødvendig.

les mer
EU_energy_efficiency_400x170.jpg

energisparing

Utforsk nye løsninger som gir energisparing uten å ofre ytelse eller funksjonalitet. Oppnå høyere energieffektivitet samtidig som du drar nytte av økt systemytelse.

les mer

Les de nyeste artiklene

EU_solar_Azienda_agricola_Enego_420x420.jpg

Vårt samarbeid med On Energy Project

I løpet av de siste årene har den italienske installatøren av PV-systemer, On Energy Project, bygd over 400 solcelleanlegg. De administrerer for øyeblikket om lag 600 anlegg. Selskapet bidrar også til mersalgsstøtte for kunder som har mistet brukerveiledninger. Ikke overraskende er veksten og suksessen til On Energy Project basert på omdømmet de har opparbeidet seg om at de leverer pålitelig installasjon og ytelse.

les mer
Tracking.jpg

10 % mer energi enn forventet

I april 2010 økte kraftstasjonen San Gabriele PV på Sicilia produksjonen og begynte å bidra til landets nasjonale strømnett. Og takket være KP100L-omformerne og et godt vedlikehold ble den produserte energien vesentlig mer enn forventet for dette anlegget som er beregnet på 4 MWp. Fem år senere er anleggets totale produktivitet fremdeles ca. 7 til 11 % mer enn de opprinnelige forventningene.

les mer
TUVR_logo_420xX.jpg

Globalt sertifiseringsorgan støtter PID-løsningene våre

Omfattende testing av det uavhengige organet TÜV Rheinland Italia bekrefter at PID-løsningene våre gir glimrende ytelse. Med PID-løsningene våre har TÜVs teknikere gjenopprettet flere PV-paneler som hadde en sterk redusert ytelse, tilbake til nesten den effekten som er oppgitt av panelprodusentene. 

les mer