Fotovoltaiske løsninger

Vi tilbyr teknologien, støtten og kunnskapen som bidrar til å øke den fotovoltaiske kraftgenereringen. Uansett om du utformer et nytt system eller forbedrer en eksisterende installasjon, har vi de fotovoltaiske løsningene som kan optimalisere solcelleanlegget ditt.

Løsninger for ny installasjon (marked)

EU_solar_Azienda_agricola_Enego_420x420.jpg

Vårt samarbeid med On Energy Project

I løpet av de siste årene har den italienske installatøren av PV-systemer, On Energy Project, bygd over 400 solcelleanlegg. De administrerer for øyeblikket om lag 600 anlegg. Selskapet bidrar også til mersalgsstøtte for kunder som har mistet brukerveiledninger. Ikke overraskende er veksten og suksessen til On Energy Project basert på omdømmet de har opparbeidet seg om at de leverer pålitelig installasjon og ytelse.

les mer
Tracking.jpg

10 % mer energi enn forventet

I april 2010 økte kraftstasjonen San Gabriele PV på Sicilia produksjonen og begynte å bidra til landets nasjonale strømnett. Og takket være KP100L-omformerne og et godt vedlikehold ble den produserte energien vesentlig mer enn forventet for dette anlegget som er beregnet på 4 MWp. Fem år senere er anleggets totale produktivitet fremdeles ca. 7 til 11 % mer enn de opprinnelige forventningene.

les mer
milan_expo_420x280.jpg

Solenergi i sentrum

Under Expo Milano 2015 (1. mai til 31. oktober) blir det vist frem energieffektive og praktiske løsninger som bidrar til å gi sunn, trygg og tilstrekkelig med mat til alle, samtidig som de tar hensyn til moder jord og miljøet. Målet med messen er å starte en dialog mellom internasjonale deltakere og utveksle synspunkter om disse store utfordringene som påvirker oss alle.

les mer

Løsninger for eksisterende installasjoner (marked)

TUVR_logo_420xX.jpg

Globalt sertifiseringsorgan støtter PID-løsningene våre

Omfattende testing av det uavhengige organet TÜV Rheinland Italia bekrefter at PID-løsningene våre gir glimrende ytelse. Med PID-løsningene våre har TÜVs teknikere gjenopprettet flere PV-paneler som hadde en sterk redusert ytelse, tilbake til nesten den effekten som er oppgitt av panelprodusentene. 

les mer
Road_To_420x420.jpg

Fra 60 % til full kapasitet

Ingen vet egentlig hvorfor og når PID oppstår i fotovoltaiske installasjoner, men vi vet at høye temperaturer, fuktighet og saltholdighet i marine områder har noe å si. Dårlig isolasjon av modulene er også blant elementene som øker risikoen for PID.

les mer
PID_70%_power_reduction_480x280.jpg

PID forårsaker 70 % strømreduksjon

For to år siden gjennomførte Fraunhofer Center for Silicon Photovoltaics en grundig analyse av PID (Potential Induced Degradation), et fenomen som hovedsakelig forårsakes av negativ forspenning på PV-strengen.

les mer
solar-panels-in-a-field-of-grass_small.jpg

Maksimere inntjeningen fra solkraftverket ditt

Det er fornuftig å investere i et solkraftverk: Du reduserer kraftregningene og tjener til og med penger på å selge overskuddsenergi til strømnettet. Men for å utnytte disse fordelene maksimalt må anlegget holdes i god stand – til enhver tid.

les mer