Integrerte roboter gir grunnlag for fleksibel produksjon | OMRON, Norge

Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Integrerte roboter gir grunnlag for fleksibel produksjon

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Integrerte roboter gir grunnlag for fleksibel produksjon

Industrielle roboter gir en sikker, fleksibel og hygienisk løsning for produkthåndtering.

Roboter blir mer og mer vanlige i dagens samfunn. Fra kjedelige bruksområder til det mer nyskapende og rare – roboter har blitt en del av livene våre. Men innen produksjon er det noen sektorer, som næringsmiddelindustrien, som ennå ikke har benyttet seg av de mange fordelene som har blitt vanlige i andre sektorer, for eksempel bilindustrien. Produktivitet, effektivitet, hygiene, redusert plass og sikkerhet kan alle bli betydelig forbedret ved riktig bruk av robotløsninger. 

Roboter i en matproduksjonslinje

I en tradisjonell matproduksjonslinje er det en rekke områder som kan dra nytte av roboter. I den primære eller rå håndteringen oppnås utvalg, orientering og plassering lett, og i det sekundære området er det godt dokumentert at plassering av pakker i spesifikke og optimaliserte mønstre fungerer. Alt utføres raskt, nøyaktig og effektivt.

Robotløsninger: fra SCARA til leddede roboter

Avhengig av prosjektkriterier, inkludert nyttelast, gjennomstrømming og miljø, kan flere robotløsninger benyttes. Parallell- eller Delta-roboter er best egnet for raskere, lavere nyttelastvolum, mens SCARA egner seg til litt saktere, men høyere nyttelastprosjekter. Leddede eller seksaksede roboter brukes der større gripeevne eller høyere nyttelast er nødvendig.

Automasjonsløsninger for fleksible produksjonslinjer

Robot-assisted packaging: 30% more productivity
 • Robot-assisted packaging: 30% more productivity

  Robot-assisted packaging: 30% more productivity

  Combilo - a leading fruit and vegetables wholesaler in the Netherlands, recently installed a new robot-assisted packaging line and, overnight, increased productivity by 30%. The new packaging line includes delta robots and vision system from Omron and was built by the systems integrator EasyPack Technologies. Discover how our integrated solutions can boost your productivity by 30%

  02:21

30 % mer produktivitet og færre feil

Parallellroboter og et vision-system gir en raskere emballeringslinje for pakking av paprika

Read more
Omron mobile robots
 • Omron mobile robots

  Omron mobile robots

  Omron's Autonomous Mobile Robots (AMRs): no facility modifications, no laser beacons, no floor magnets, no tapes and setup the robot within an hour.

  01:49

Autonome matroboter henger med i tiden

Bruno Adam, direktør for mobile prosjekter i Europa, forklarer hvordan smarte mobile roboter tilpasses for å brukes i næringsmiddelsfabrikker i fremtiden

Read more

Teknologi

Hvorfor Omron?

Smarte fabrikker med effektive og fullstendig tilkoblede forsyningskjeder er avgjørende for å oppnå nyskaping innen produksjonen, og samtidig åpner det opp for nye muligheter i markedet og gjør at du lettere kan respondere på kundetrender. Hele porteføljen vår er bygget på og kan tilpasses til ditt voksende produksjonsmiljø.

Integrert, intelligent og interaktiv

Løsningene våre er utviklet under Omrons enhetlige konsept – de tre i-ene innen automasjon – integrert, intelligent og interaktiv.

 1. Den integrerte fabrikken – integrerer maskinautomasjon og IT-systemer sømløst for å generere, innhente og utveksle relevant informasjon 
 2. Den smarte fabrikken – benytter intelligente dataanalyser og evalueringsevner til å realisere planlagt vedlikehold og prosessforbedringer og til å redusere ressurser, energi og avfall
 3. Den samarbeidsbaserte fabrikken – forbedrer samspillet mellom mennesker og maskiner ytterligere ved å kombinere de intuitive, fleksible, kunnskapsrike og tilpasningsdyktige evnene til mennesker med repeterbarheten, nøyaktigheten, styrken, farten, autonomien og tilkoblingsmulighetene til maskiner

Systemintegratornettverk

Omron har et sterkt systemintegratornettverk for å utvikle en rekke løsninger, redusere kostnader, gjøre prosesser mer effektive og øke produktiviteten innenfor ethvert område i det aktuelle næringsmiddelprosjektet. Innenfor nettverket vårt kan vi sette deg i kontakt med systemintegratorpartnere med relevant erfaring på området og gi deg en lokal tilstedeværelse på markedet ditt.