Logg på

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Endre passord

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Registrer

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Takk for at du har registrert deg hos Omron

En e-post for å fullføre kontoen din er sendt til

Gå tilbake til nettstedet

få direkte tilgang

Fyll ut personopplysningene dine nedenfor og få direkte tilgang til innholdet på denne siden

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Takk for at du viste interesse

Du har nå tilgang til Kundereferanser

En bekreftelses-e-post er sendt til

Fortsett til side

Vennligst eller få direkte tilgang til å laste ned dette dokumentet

Kundereferanser

Hos Omron lytter vi til kundene våre. Ved å lytte til deres behov –gir det oss nye ideer. Og ettersom vi har lyttet til våre emballeringsmaskinkunder i mer enn 20 år, er det ikke overraskende at vi har fått noen gode ideer i løpet av denne tiden.

Men i stedet for at vi skal fortelle deg om dem, vil du sikkert heller høre det fra andre i samme situasjon som deg, nemlig kundene våre.

From compound to tube, in any format
 • From compound to tube, in any format

  From compound to tube, in any format

  industrial.omron.eu/packaging/customerreferences/axomatic See how Omron PLCs and touch screens are at the heart of solutions developed by Axomatic producing and packaging all types of creams, gels and emulsios.

  05:33

Fra blanding til tube – i ethvert format!

Les om hvordan PLS-er og berøringsskjermer fra Omron danner kjernen i løsninger som Axomatic har utviklet for å produsere og pakke alle typer kremer, geleer og emulsjoner.

les mer
omag 420 x 300 sol

Følg med på utløpsdatoen

En moderne emballeringsmaskin som er kompakt og full av nyskapende funksjoner, og har lett tilgjengelige deler. Les om funksjonene til den nye serien med emballeringsmaskiner som er designet av Omag i samarbeid med Omron til produksjonen av Dompés legemiddel Okitask.

les mer
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Farmasøytisk kontraktsprodusent

Hvordan kunne en kontraktsprodusent levere 1 000 000 serialiserte pakker til flere farmasøytiske kunder med forskjellige standarder og prosedyrer … i et nettverk med flere produksjonsanlegg, kontraktsprodusenter, ompakkere og andre tjenesteleverandører – og alt i henhold til aktuelle EU-forskrifter om registrering av alle unike koder sentralt?

les mer
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines
 • Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

  Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

  http://omron.me/plc_uk Line Equipment Ltd design and manufacture Vertical Form Fill & Seal packaging machines and with our support, the implementation of our software and hardware solutions into their machines has enabled them to bring more advanced products to market.

  06:26

Hjelper Line Equipment med å utvikle mer avanserte maskiner

Se intervjuet for å vite mer om hvordan implementeringen av våre programvare- og maskinvareløsninger i Line Equipments maskiner har ført til at de har fått muligheten til å introdusere mer avanserte løsninger på markedet.

les mer
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

New-Motion utvikler palleteringsmaskin med kranrobot

Omron stilte med rådgivning og teknisk støtte under utviklingen og byggingen av den nye palleteringsmaskinen. De har definert en rekke nye målmarkeder for den nye PLS-typen, blant annet innenfor mat og drikkevareindustrien.

les mer
ct effytec 420x420 sol

Sysmac – i sentrum av Effytecs kontinuerlige prosesser

Effytec er fornøyde med hvor effektiv SYSMAC-plattformen er, noe som har gjort at utviklings- og implementeringstiden har blitt redusert. De bemerket spesielt at én programvare for motion- og logikkontroll gjorde programmeringen mye enklere, samtidig som de kan sikre at all motion i produksjonslinjen er helt synkronisert.

les mer
ct securetechnologies 420x300 v1 sol

Omron-roboter automatiserer vattdottproduksjon

For å eliminere ensformig håndtering i produksjonsprosessen for vattdotter for vanntesting har automasjonseksperten Secure Technologies Ltd utviklet en effektiv og rimelig løsning basert på en Omron SCARA-robot.

les mer
storopack 420x300 v2 sol

En fleksibel og kompakt metode for å lage papir for fylling av tomrom

Det å fylle mellomrom mellom et produkt og beholderen det ligger i – for eksempel en pappeske – er et problem som mange leverandører av produkter stilles overfor. En metode som tradisjonelt har blitt brukt, er papir som er brettet godt sammen. Fordelen med dette er at det veier lite, er lett tilgjengelig og kan brukes om igjen eller resirkuleres.

les mer
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace
 • Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  http://industrial.omron.eu/jomet Finnish manufacturer Jomet builds comprehensive systems for the packaging industry, from product handling and quality control to labelling, palletizing and wrapping. Working with major online retailers, Jomet faces continuing demands for innovative solutions, and with Omron's help they are creating machines that are fast and reliable, and which deliver beyond the end-users' expectations.

  03:15

Maskiner som leverer utover brukernes forventninger

Den finske maskinprodusenten Jomet bygger opp et omfattende utvalg av emballeringsløsninger som svar på kundens behov for innovasjon.

les mer
eu ct ibonhart webimages 420x300 sol

Brødskjæremaskin med fjernfeilsøking og fjernoppgradering av programvare

Da en av Storbritannias ledende fabrikanter av brødskjærings- og pakkeutstyr fikk en bestilling fra et bakeri i Kasakhstan, bestemte de seg for at fjerntilgang var essensielt. Programvareoppdateringer og feilsøking måtte kunne utføres fra Norwich i England, uten at de måtte sende en ingeniør 6000 km av gårde for å besøke kunden på stedet.

les mer
eu ct auxpama webimages 420x300 sol

Ny brødskjæremaskin reduserer prosesstiden med 55 %

Auxpama, den spanske spesialisten på brødbakeautomatisering, lanserte nylig et nytt, automatisk snittebrett som snitter i brøddeigene like før de bakes. Maskinen er så avansert at den reduserer tiden denne prosessen tar, fra over 6 minutter og ned til kun 2,45 minutter. I sentrum for det hele er Sysmac, den enhetlige styringsplattformen fra Omron.

les mer
eu ct martini webimages 420x300 sol

Enkeltkontroll for pakking og dosering av lang emballasje?

Innen pastapakking er lang pasta spesielt utfordrende, først og fremst på grunn av kompleksiteten i dosering av ulike pastaformater. Så da Martini Packaging bestemte seg for å utvikle en ny maskin med større driftshastighet og doseringspresisjon, vendte de seg til Omron.

les mer
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable
 • Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  http://omron.me/100pXxk Converging solutions is a supplier of converging and end of line stacking solutions throughout the packaging industry. Learn how Converging Solutions and Omron partner to face the challenges in Converging Solutions' changing market. 0:24 Introduction Converging Solutions 0:39 Market changes for Converging Solutions 1:18 Why Omron 1:54 Technical challenges 2:26 Partnership between Omron and Converging Solutions 2:52 The Pack Stacker 4:14 Costs: more for less 5:06 Design, training, construction and installation

  06:02

Bygge opp en global kundebase ved å gjøre mer på kortere tid

Converging Solutions Pack Stacker er ofte brukt i den britiske matbransjen for automatisk stabling av forhåndsformede pakker. Når selskapet ønsket å konkurrere på andre områder enn i matindustrien og i andre land, hadde de behov for at maskinen kunne gjøre mer, samtidig som den gjorde det raskere.

les mer
mespic machine420x300 logo

Mespics alt-i-ett-løsning ...

Italienskbaserte Mespic spesialiserer seg på design og konstruksjon av integrerte pakkemaskiner for slutten av produksjonslinjen. Selskapet samarbeidet nylig med Omron for å utvikle en alt-i-ett sekundær- og sluttpakkeløsning for tepakker.

les mer