Spesialistpartneren din | OMRON, Norge

Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Spesialistpartneren din

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Spesialistpartneren din

I mer enn 30 år har Omron vært den foretrukne leverandøren av automasjonsløsninger til mange av pakkemaskinprodusentene i Europa.

Vi er godt kjent for kvaliteten og påliteligheten til produktene våre og har bygget opp et solid omdømme for nyskapning innen avanserte pakkesystemer. Vi lanserte nylig et stort utvalg av avanserte pakkeautomasjonsprodukter og presenterte en helt ny kontrollplattform: Sysmac – Den gjør at emballeringsingeniører kan jobbe med ett programvarespråk og én tilkoblingstype.

På toppen av det hele har vi åpnet Europas første “testsenter for pakkeautomasjon” i Barcelona: et virkelig høyteknologisk anlegg der Omrons kunder kan teste og bekrefte automasjonsideer før de investerer ressurser. Disse aktivitetene er raskt i ferd med å gjøre Omron til den foretrukne leverandøren for flere og flere av de ledende pakkemaskinprodusentene i Europa.

Hvordan kan vi støtte deg?

For det første: med automasjonsekspertise

Som spesialistpartner innen automasjon kan Omron støtte deg ved hvert trinn av utviklingen av en ny pakkemaskin eller oppgraderingen av en eksisterende maskin.

Ingeniørene våre vil gi deg fleksible løsninger som inkluderer mer intuitiv styring, mer kontinuerlig bevegelsesdrift i sanntid, enklere robotintegrasjon og flere oppskriftsdrevne bytter – bytter som utføres med et trykk på skjermen.

Global tilstedeværelse

Mer enn 200 feltingeniører arbeider ved nesten 200 avdelinger i 34 land over hele verden.

Som en global produsent kan vi levere tjenestene våre verden over.

Uansett hvor du installerer maskinene, kan vi sette deg i kontakt med en salgstekniker der du er, som kan ordne opplæring, tilgang til reservedeler eller til og med igangkjøring av maskinen. Alt dette på det lokale språket med lokal dokumentasjon – så du slipper å bekymre deg.

Kompetanse

Design

Del ideene dine med selgerne våre. De har erfaringen og kompetansen, og de kan ta avgjørelser. Tusenvis av OEM-er har satt sin lit til medarbeiderne våre. Finn ut hvordan du også kan dra nytte av dette – det er bare å ringe oss.

Konseptbevis

Etterhvert som prosjektet skrider frem, kan du ta i bruk automasjonssentrene våre for å teste og oppdatere teknologitrender for bevegelse, robotikk, nettverk, sikkerhet, kvalitetskontroll osv.

Bruk Tsunagi-laboratoriet vårt (for tilkobling) til å teste og validere hele systemet ved hjelp av det nye maskinnettverket (EtherCAT) og fabrikknettverket (EtherNet/IP) vårt.

Så snart vi kommer inn i bildet, utnevnes det en egen applikasjonsingeniør som koordinerer alle de tekniske aspektene av prosjektet ditt.

Ingeniørene våre har grundig ekspertise innen og kunnskap om nettverk, PLS, bevegelse, sikkerhet og HMI når det gjelder maskinautomasjon.

Tillit

Utvikling

Under prototypefasen vil du trenge fleksibilitet innen teknisk støtte, produktforsyning og produktutveksling.

Av disse grunnene tilordner vi et eget medlem av kundeserviceteamet som kan svare på alle logistikkspørsmål og sørge for at du kan konsentrere deg om det du skal.

Trygghet

Serieproduksjon

Gjennom hele levetiden til maskinen din tilbyr Omron pålitelig støtte, jevnlige programvareoppgraderinger, hurtig reparasjon og effektiv global støtte til sluttbrukerne dine.

Standardforpliktelsen vår inkluderer:

  • 5 dagers reparasjon dør til dør
  • 3 dagers levering

Emballasje-organisasjoner

Takket være samarbeidet vårt med emballasjeorganisasjoner og universiteter holder vi oss alltid informert om behovene til maskinbyggerne, og vi kan støtte kundene med topp moderne løsninger.

For det andre: med kvalitetsprodukter

Et stort utvalg av løsninger er viktig for å finne løsningene som passer best. Men produkter med svært lave feilrater er

avgjørende for lønnsomheten din. Heldigvis gir Omron deg begge deler og setter standarden for pålitelighet og robusthet selv i de tøffeste miljøene.