Horisontal flow-wrap-maskin | OMRON, Norge

Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Horisontal flow-wrap-maskin

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Horisontal flow-wrap-maskin

Roterende forseglingskniver (servodrevet)

Med emballasjematerialet plassert på toppen av produktmateren går HFFS-flow-wrap-maskinene horisontalt for å dekke produktet med en film. Etter at produktet er forseglet langsgående på undersiden, forsegler de roterende knivene kantene på tvers samtidig som de kutter til de enkelte pakkene.

Hovedfunksjon

HFFS-flow-wrap-maskiner egner seg for emballering av store kvanta med faste produkter i høy hastighet. Sjokoladeplater blir vanligvis pakket med ikke-oppvarmede forseglingskniver. Denne kaldforseglingsteknologien benytter seg av bladmetall med forhåndspåført lim, slik at emballasjen kan lukkes ved å presses sammen.

  1. Utrulling av bladmetall : Sikrer riktig stramhet på bladmetallet.
  2. Produktmating og registrering : Gir perfekt avstand og registrering av manglende produkt.
  3. Langsgående posisjonering og forsegling: Langsgående transport, posisjonering og forsegling av film med integrert merkekorreksjon.
  4. Tverrgående forsegling og kutt : Deler pakkene etter at kantene er forseglet med den roterende kniven.
  5. Utmating av ferdigpakket produkt : Transport til sekundærpakking, eventuelt plassering av produktene for automatiske utmatingssystemer.

Ditt automasjonsbehov – vår komplette løsning

Vi kan levere alle automasjonsprodukter for HFFS-maskiner, inkludert den logiske kontrolleren og motion- eller hybridkontrolleren.

Vi kan levere alle automasjonsprodukter for HFFS-maskiner, inkludert den logiske kontrolleren og motion- eller hybridkontrolleren. Vi kan også levere alle typer motorer, drivere, posisjonssensorer, sikkerhetsutstyr, temperatursensorer og andre panelkomponenter. Alle er enkle å integrere og har det berømte Omron-merket, som står for kvalitet og pålitelighet.

A - Sysmac Studio: Ett program!

Rask utvikling, enhetlig testing og sikre produkter er noe Omron kan. Sysmac Studio gir deg styring og konfigurasjon av hele maskinen med én tilkobling i ett og samme program, slik at du får frihet til å utvikle og skape som aldri før.

B - Applikasjonsspesifikke funksjonsblokker

Med maskiner for form, fylling og forsegling er det viktig å lage den perfekte forseglingen hver gang og fra første stund. Til dette er Omron Sysmac løsningen – med integrert temperaturkontroll og forseglingstiming og trykk.

Ytelsen økes og tiden som brukes på ingeniørarbeid, reduseres ved bruk av Omrons funksjonsblokker (FB) utviklet for maskiner for form, fylling og forsegling, slik som FB for roterende kniver og FB for direkte temperaturkontroll.

C - Nøyaktig plassering på produktmateren

Få nøyaktige avstander mellom produktene med E3Z fotocellen og G5 servoen koblet til én og samme kontroller. NJ-maskinkontrollerens integrerte bevegelses- og logikkdriver gjør det enkelt å endre avstanden, selv under produksjon.

D - Synkronisert høyhastighetsnettverk

Synkroniseringen av forseglingsknivene i forhold til filmen og produktmateren, og reaksjonen på situasjoner der det mangler produkt, forsegling eller film, blir betraktelig forbedret ved bruk av et synkronisert høyhastighetsnettverk som EtherCAT mellom kontrolleren og aktuatorservoene.

Relatert til denne løsningen

Flere automasjonsløsninger