Horisontal form, fylling og forsegling | OMRON, Norge

Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Horisontal form, fylling og forsegling

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Horisontal form, fylling og forsegling

Vertikal poseforsegling

I en HFFS-maskin vikles et fleksibelt nett / en fleksibel folie ut og pakkene blir formet og deretter forseglet på to sider, eventuelt i bunnen også. Etter at produktet har blitt fylt opp i vertikal posisjon, blir den øverste siden forseglet og deretter lukket. Før den siste forseglingen blir gjort, kan det settes på en tut. Dette skjer med det fleksible emballeringsmaterialet som beveger seg horisontalt, mens emballeringsretningen fremdeles er vertikal. Bildet nedenfor viser en kameradrevet maskin. Maskiner med en konstant drift finnes også, og for disse er delene 4 til 6 ofte i et karuselloppsett.

Vertikal posepakkemaskin

Med en pose blir folien brettet og forseglet. Med stående poser blir folien i bunnen først formet som en W og deretter bare forseglet i hjørnene. Dette skaper en oval form nederst slik at pakken kan stå.

Hovedfunksjon

  1. Oppvikling og forming av film : Tar det fleksible nettet og bretter basen til riktig form.
  2. Lage pose : Forsegler sidene og bunnen hvis det er ønskelig.
  3. Markering, trekking og kutting : Registrerer, korrigerer og separerer pakker.
  4. Åpning og påfylling : Forbereder pakken for å fylle på produktet.
  5. Strekking og lukking : Lukker og forsegler toppen av pakken.
  6. Transportarmer : Styrer forflytningen av de separerte pakkene.

Ditt automasjonsbehov – vår komplette løsning

Vi automatiserer maskiner. Vi leverer alle automasjonsprodukter til HFFS-maskiner, inkludert den logiske kontrolleren og motion- eller hybridkontrolleren.

Vi automatiserer maskiner. Vi leverer alle automasjonsprodukter til HFFS-maskiner, inkludert den logiske kontrolleren og motion- eller hybridkontrolleren. I tillegg kan vi også levere alle typer motorer, drivere, posisjonssensorer, sikkerhetsutstyr, temperatursensorer og andre panelkomponenter. Alle er enkle å integrere og har det berømte Omron-merket, som står for kvalitet og pålitelighet.

A – allsidig mottak og databehandling

Under eksport av maskiner er det behov for et brukervennlig og flerspråklig operativgrensesnitt. Andre viktige områder som datalogging med CIF-kort (CFR21) og filhåndtering for åpen PDF, blits og video kan heller ikke ignoreres. Omrons NS-serie med HMI-er tilbyr disse funksjonene i en moden og stabil løsning for maskingrensesnitt.

B – sikker ekstern tilgang

For maskinbyggere er det avgjørende å diagnostisere og kunne utføre service på maskinene hos kunden. Sluttbrukeren vil også dra nytte av ekstern tilgang, siden maskinen er lett tilgjengelig og kan gi produksjonsinformasjon i sanntid. Omron har solid erfaring når det gjelder løsninger for sikker ekstern tilgang.

C – servo-CAM-synkronisering

For å få jevn filmbevegelse synkront med det mekaniske CAM-skaftet er det nødvendig å opprette en virtuell CAM-profil for filmtrekkservoen. Omron G5 er optimalisert for å utføre denne funksjonen ved å bruke låseinngangen og signalet til E3ZM-V-marksensoren. Alt håndteres av NJ-maskinkontrolleren.

Flere automasjonsløsninger