Termoform for fylling og forsegling | OMRON, Norge

Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Termoform for fylling og forsegling

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Termoform for fylling og forsegling

Maskinbeskrivelse

En termoformmaskin for fylling og forsegling (TFFS) er en maskin der en flate av termoformbart materiale varmes opp og formes med trykk/vakuum. Etter at formen er fylt opp, blir den forseglet med en toppfilm og til slutt delt opp i individuelle pakker. Maskinene kan produsere i en eller flere baner med pakker og kan sørge for at utstyret håndterer gass før pakkene forsegles.

Fleksible og hygieniske former

TFFS er også kjent som pakkemaskiner. I dag tilbyr O.E.M former i rustfritt stål som er enkle å spyle, og som overholder de hygieniske standardene som sluttbrukerne krever. Utskiftbare former gjør disse maskinene fleksible og raske når du skal bytte til et annet produkt.

Hovedfunksjonsgrupper i maskinen

  1. Transportsystem: Basen av transportsystemet med (formfilm) utrullingsfunksjon.
  2. Formstasjon: Lager formen fra basen.
  3. Forseglingsstasjon: Forsegler filmen på formen.
  4. Topplokk med (forseglingsfilm) utrulling og resterende filmrulling: Transporterer filmen som brukes til å forsegle formen.
  5. Skjæring på langs og på tvers: Separerer de forseglede formene fra basen.

Ditt automasjonsbehov – vår komplette løsning

Vi kan levere alle automasjonsprodukter for TFFS-maskiner, inkludert den logiske kontrolleren og bevegelses- eller hybridkontrolleren.

Vi kan også levere alle motorer, drivere, posisjonssensorer, sikkerhetsutstyr, temperatursensorer og andre panelkomponenter. Alle er enkle å integrere og har det berømte Omron-merket, som står for kvalitet og pålitelighet.

A: Optimal temperaturkontroll for forsegling

Temperaturkontroll under forming og forsegling er avgjørende. For hver form og forsegling synker temperaturen i formen, og rask gjenoppretting er avgjørende for å få et godt resultat.

Omrons unike 2-PID-kontroll med innebygd autojustering optimaliserer systemet for rask forstyrrelsesrespons, noe som er perfekt for TFFS. En annen fordel er rask oppstart, og at produktene blir perfekte allerede fra det første produktet.

B: Nøyaktig posisjonsregistrering av toppfilm

E3ZM-V-merkesensoren gir maskinkontrolleren nøyaktig posisjonsinformasjon for toppfilmen. Sensoren er enkel å lære opp, og den gir stabil registrering av merker i forskjellige farger og svart.

C: Nøyaktig kjededriftposisjon

Transportkjedet er avgjørende for denne maskinen. Det beveger på basen og, etter forseglingsprosessen, topplokket gjennom hele maskinen.

Formingen og forseglingen legger press på filmene, så det er avgjørende å holde den nøyaktige posisjonen. Når kjedet stopper for formings-/forseglingsprosessen, må filmen være på plass. Omron RX-omformere eller G5-servoer kan utføre denne viktige holdefunksjonen.

Flere automasjonsløsninger