Brettforsegler med griperarmtransport | OMRON, Norge

Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Brettforsegler med griperarmtransport

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Brettforsegler med griperarmtransport

Maskinbeskrivelse

Brettforseglere påfører en film over et brett. En integrert del av maskinen – ofte en denester – brukes til å ta stablene med tomme brett fra hverandre. Når brettene er fylt med produkter, blir de forseglet ved påføring av filmen. Til slutt blir det forseglede brettet flyttet videre til neste trinn, vanligvis sekundærpakking.

Brettransport med griperarm

I den nye generasjonen av brettforseglere er pakkeprosessen integrert fra begynnelse til slutt. Transportsystemet flytter brettene bortover på en svært forsiktig måte, som passer for brett fylt med (halvt) flytende produkt. Maskinen nedenfor har sidegriperarmer for å transportere brett inn og ut av forseglingsstasjonen.

Hovedfunksjonsgrupper i maskinen

  1. System for spoling/avspoling av forseglingsfilm : Forseglingsfilmen mates til forseglingsstasjonen med nøyaktig lengde og riktig stramming.
  2. Innmatingssystem for brett : Mating og posisjonering av de fylte brettene.
  3. Utmatingssystem for brett : Utmating av forseglet brett til sekundærpakkestasjon.
  4. Lineært brettransportsystem : Servo- og beltedrevet lineær bevegelse for jevn inn- og utmating av brett på forseglingsstasjonen.
  5. Forseglingsstasjon : Hovedprosessen der filmen forsegles oppå brettet.

Ditt automasjonsbehov – vår komplette løsning

Vi kan levere alle automasjonsproduktene for brettforseglingsmaskiner, inkludert den logiske og bevegelses- eller hybridkontrolleren.

Vi kan også levere alle motorer, drivere, posisjonssensorer, sikkerhetsutstyr, temperatursensorer og andre panelkomponenter. Alle er enkle å integrere og har det berømte Omron-merket, som står for kvalitet og pålitelighet.

A: Optimal temperaturkontroll for forsegling

Temperaturkontroll under forsegling er avgjørende. Temperaturen til formen faller ved hver forsegling, og rask gjenoppretting er svært viktig for å oppnå høyt gjennomløp. Omrons unike 2-PID-kontroll med innebygd autotuning optimaliserer systemet for rask forstyrrelsesrespons, perfekt for bruksområder som forsegling. En annen fordel er rask oppstart, som gir perfekte forseglinger fra det første brettet.

B: Programmerbar sikkerhet

Omron leverer fleksibel og uavhengig funksjonell sikkerhet uten å gå på akkord med maskinytelsen. NE1A-systemet gjør dette både er modulært og fleksibelt. Sikkerhetsslaver kan legges til, også til andre maskiner i produksjonslinjen, og deretter integreres i sikkerhetskontrolleren med én enkel feltbuss.

C: Én sensor for alle brettyper

E32/E3X-fiber og -forsterker kan registrere alle brettyper med én modell. Lær opp ett sett på hvert nytt brett, og bruk de samme parametrene på nytt i de andre. Fordeling av parametrene kan utføres med maskinkontrolleren eller HMI via den tilkoblede feltbussen.

D: Servosystem med jevn drift

Heissystemet i forseglingsstasjonen kan drives på flere måter. Fordelen med en servodrevet heis er mindre vibrasjoner og støy så maskinene kan brukes på ukonvensjonelle måter, for eksempel løftes opp fra fabrikkgulvet. Et servosystem er også enkelt å modifisere under bruk.

Flere automasjonsløsninger