Vertikal innpakningsmaskin | OMRON, Norge

Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Vertikal innpakningsmaskin

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Vertikal innpakningsmaskin

Forseglingsstang med skrittvis bevegelse (servobasert)

Bildet viser den vertikale fylle- og forseglingsmaskinen for pakking av produkter i poser. Posematerialet kommer fra en plastfilmspole, som først spoles av og deretter formes til et rør av en mekanisk

Hovedfunksjon

spindel. Samtidig forsegles røret vertikalt. Materbevegelsen er skrittvis, og matelengden tilsvarer poselengden. Når den er matet gjennom, blir posen forseglet horisontalt så den kan fylles med produktet. Deretter begynner prosessen på nytt med mating av en ny pose.

  1. Mater : En posefolie mates via en sløyfekontroll til fyllestasjonen. Kontroll av foliestrammingen oppnås med et danserarmsystem og en omformer.
  2. Register : Fordi foliematingen er utsatt for glidning, blir den nøyaktige posisjonen til folien overvåket konstant med en registreringsmerkekoder.
  3. Driver : To vakuumsidebelter som styres av to servomotorer, drar filmen gjennom formingsområdet.
  4. Former og sideforsegler : En formingsring brukes til å forme filmen til en pose, og lengden forsegles av enheten for langsgående forsegling.
  5. Bunnforsegler og fylleapparat : Når posen er forseglet i bunnen, slipper fyllestasjonen produktet i posen.
  6. Toppforsegler : Så snart posen er flyttet én lengde nedover, lukker en diagonal forseglingsenhet posen, og en kutter skiller det pakkede produktet fra posefolien.

Automasjonsarkitektur

Enkel, PLC-basert bevegelseskontroll

Denne løsningen passer perfekt for vertikale innpakningsmaskiner med trinnvis, servodrevet forseglingsstang. Siden aksesynkronisering ikke er nødvendig, kan maskinsekvensene (avspoling, merkeregistrering, forming, fylling og forsegling) programmeres i PLC av CJ2-serien takket være de avanserte funksjonsblokkene til CX‐One-biblioteket (PLS-/HMI-/driftsprogrammeringsmiljø).

Enkel posisjoneringskontroll med pulstogutgang (PTO)

Denne konfigurasjonen bruker bare én pulsutgangsenhet i CJ2-serien (CJ2M‐MD212) med to pulstogutganger til å kontrollere tre servodrivere. Den første utgangen brukes til å kontrollere den unike servodriveren til forseglingssystemet. Den andre utgangen brukes, via to koblingsblokker, til å kontrollere to servodrivere av G5-serien som kontrollerer vakuumtrekkbeltet for folie.

Kostnadseffektiv kjedekablingsmetode med PTO-signalinversjon

Bruken av koblingsblokker gjør det mulig å reversere PTO-signalet fra én servomotor sammenlignet med den andre. Denne kablingsmetoden dreier én servomotor med klokken, mens den andre dreies mot klokken i perfekt synkronisering. Denne konfigurasjonen gjør at de to servomotorene kan kjøres synkront uten at det trengs en avansert bevegelseskontroller.

Dedikert avbruddsmatingskontroll

Posisjoneringen av folie/pose før forsegling gjøres ved hjelp av en enkel funksjonsblokk for avbruddsmating, som behandler registreringen av registreringsmerkene (E3U‐GL). Det gjøres via en avbruddsinngang som brukes som en utløser under hastighetskontroll for å veksle til posisjonskontroll og deretter flytter en bestemt avstand, tilsvarende én poselengde, før den stopper. Denne arkitekturen gjør at løsningen er kostnadseffektiv, uten pneumatisk system og pålitelig når det gjelder ytelsen som kreves.

Relatert til denne løsningen

Flere automasjonsløsninger