Tjenester og støtte

Kundetilfredshet er den viktigste faktoren i alt vi gjør.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte oss og se etter de lokale kontorene våre i Europa

Hvis du vil utvide til nye industrisektorer eller helt nye geografiske markeder utenfor Europa, kan vi hjelpe med unik global støtte.

Seminar og kurs

Oversikt over våre kurs og seminarer.

Kurskalender

Tekniske verktøy

Gir massevis av teknisk støtte

Ser du etter:

  • Omron EPLAN-deler
  • CAD-bibliotekfiler
  • Programvarenedlastinger
  • Dataark og brosjyrer for komponenter
  • SISTEMA-bibliotekfiler
  • Produktvelgere?

Gå til verktøydelen

Tekniske tjenester

Vi er her for å hjelpe.

Gå til området for tekniske tjenester for å finne ut mer om forskjellige tjenester som vi tilbyr, for eksempel sikkerhets- og reparasjonstjenester. Automasjons- og testsenteret vårt gjør at du kan teste programmet ditt med de nyeste løsningene og produktene våre, og hvis du trenger hjelp med tekniske spørsmål, så kan teamet vårt for teknisk støtte hjelpe deg.

Tekniske tjenester

Arrangementer

Du finner oss på flere automasjonsarrangementer og messer over hele Europa.

Se tidsplanen nedenfor for å få mer informasjon.

HENDELSE
Indumation2017_LOGO.png

Indumation.be

Indumation.be, den fjerde utgaven av Belgias største messe for automasjon innen fabrikker, behandling og infrastruktur, kommer til å bli en stor begivenhet for alle viktige aktører og investorer i bransjen. Innovasjon og automasjon går hånd i hånd med alt som er knyttet til digitale og smarte løsninger: fra komponenten eller enheten til komplette høyteknologiske systemer og løsninger som tilbys gjennom denne plattformen, for alle bransjetyper (fabrikk og behandling), store infrastrukturer (porter, terminaler, bomveier, broer og veier …) og alle industrielle prosesser (produksjon, teknikk, vedlikehold, SCM, logistikk og lagerstyring og ressurser).

10. feb 2017

Belgia, Kortrijk

LES MER
HENDELSE
win_logo.jpg

WIN Automation

WIN Automation, den viktigste handelsmessen for produksjonsindustrien i Tyrkia og Eurasia-regionen, fortsetter å tilby produkter og tjenester til besøkende fagpersoner innen sju industrielle sektorer. Med et høyt antall internasjonale utstillere og besøkende gir dette unike muligheter for selskaper som ønsker å åpne opp nye markeder.

19. mar 2017

Tyrkia, İstanbul

LES MER
HENDELSE
HANNOVER-MESSE2.jpg

Hannover Fair 2017

Dette er en ledende messe for industriell teknologi som fremhever nyskapninger og banebrytende løsninger i alle de viktige sektorene – dvs. industriell automasjon og IT, energi- og miljøteknologi, industriell forsyning, produksjonsteknikk og -tjenester samt forskning og utvikling.

Industry 4.0-emnet har blitt lansert av Hannover Fair-komiteen, så dette er stedet å dra til for å se den nyeste utviklingen.

28. apr 2017

Tyskland, Hannover

LES MER