Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Innovasjon innen tavlebygging

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Innovasjon innen tavlebygging

Ny verdi for kontrollpaneler

Enhver utvikling innen kontrollpaneldesign og -produksjon vil resultere i en påfølgende utvikling i produksjonsanleggene og er til fordel ikke bare for tavlebyggere, men også sluttbrukere og maskinbyggere.

Hvis kontrollpanelets utforming og produksjonsprosesser og den menneskelige samhandlingen kan fornyes gjennom nye produkter, kablingsteknikker og teknologier, vil det gjøre produksjonen av kontrollpaneler enklere og føre til et stort sprang fremover når det gjelder effektivitet. Vi tar utgangspunkt i *1 Value Design for Panel konseptet vårt for kontrollpanelets produktspesifikasjoner. Dette for å kunne tilby våre kunder innovasjon innenfor produksjon av kontrollpaneler.

*1 Value Design for Panel : Value Design for Panel-konseptet (heretter kalt Value Design) for spesifikasjoner for produkter som brukes innen kontrollpaneler vil gi merverdi for kundene våre. Kombinasjonen av flere produkter som deler Value Design konseptet, gir merverdi.

Personer

Enkelt for tavlebygging

Enkel kabling

Terminalblokker med push-in plus-teknologi gir enklere kabling.

 • Lettere å tilkoble: Ved hjelp av terminalblokkene med push-in plus-teknologi er de lettere å sette inn enn en øretelefonplugg.
 • Holdes godt på plass: Selv om det kreves mindre innsettingskraft, holdes ledningene godt på plass. Med den avanserte mekanismeutformingen og produksjonsteknologien vår har vi produsert en fjær for lav innsettingskraft som sikrer høy uttrekkingskraft.
 • Arbeid med begge hender: Terminalmekanismen er konstruert for å holde skrutrekkeren, slik at du kan ha begge hendene fri til å sette inn ledninger i den forovervendte kabelinngangen.
 • Kabling mulig med flertrådskabler: Det er mulig å sette inn ledninger med hylser, én- eller flertrådskabler.

Inngang og kabelutløsning fra frontsiden

Kabelinngangen på terminalen for de uavhengig utviklede terminalblokkene med push-in plus-teknologi er forovervendte for å gi enkel ledningstilkobling.

Prosess

Innovasjon i tavlebyggingsprosessen

Effektiv utforming

CAD-biblioteket for produktene våre kan hjelpe med å redusere designarbeidet.

Partnere for kontroll-CAD: Zuken, EPLAN

Rask tilpasning

Enheter med samordnede spesifikasjoner gjør at du enkelt kan tilpasse kontrollpanelene for hver kunde.

 • Høyden og dybden til produktene våre har blitt samordnet for at eksisterende design enkelt kan tilpasses.
 • Det brede produktutvalget med samordnede spesifikasjoner gir deg et bredere utvalg: strømforsyninger, tidtakere, måle- og overvåkingsreleer, kontakter (for releer, tidtakere, væskelekkasjesensorer), SSR, DIN-skinner, terminalblokker, temperaturregulatorer, strømovervåkingsenheter, UPS og EtherCAT
  Slaveterminaler.

Raskere kabling

Samordnede kablingsmetoder og spesifikasjoner gir kortere leveringstider.

 • Terminalposisjoner som er enkle å forstå, gjør arbeidet mer nøyaktig.
 • Med samordnede I/U-terminalposisjoner kan du organisere kabling av kontrollpaneler.
 • Reduser arbeidet som går med til kabling, med terminalblokker med push-in plus-teknologi.
 • Etterstramming er ikke nødvendig for terminalblokker med push-in plus-teknologi. Trykket på klemmefjæren holder hylsen eller ledningen godt på plass og eliminerer dermed problemer knyttet til skruer som løsner på grunn av vibrasjon.

Global forsendelse

Våre Value Design-produkter er sertifisert for CE, UL og CSA.

Paneler

En evolusjon innen kontrollpaneler

Plassbesparende

Ved å legge til enheter på den nylig tilgjengelige plassen kan du montere flere enheter av samme størrelse på kontrollpanelet for å øke kontrollpanelets funksjonalitet.

Montering side-by-side er mulig på grunn av redusert strømforbruk (og genererer derfor mindre varme) for hver modell ved en omgivelsestemperatur på 55 °C.

Redusere ubenyttet plass

Vi hjelper deg med å nedskalere kontrollpaneler ved å redusere bredden mellom ledningskanalene og ubenyttet plass.

Vibrasjonsmotstand

Du kan bruke terminalblokker med push-in plus-teknologien til å lage robuste kontrollpaneler som tåler vibrasjoner under både frakt og drift.

Forbedre luftstrøm

Bruk av komponenter med samme høyde sikrer uhindret luftstrøm. På denne måten avgis varmen uten problemer. Når temperaturen inne i panelet reduseres, øker produktets pålitelighet, feilhyppigheten reduseres, og produktets forventede levetid forlenges.

Kundereferanser

Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics
 • Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Dutch Panel Builder, VBE Industrial Electronics, recently realized a large project for Jansen Poultry Equipment, which develops and produces poultry housing systems with controls, for worldwide distribution. In just ten weeks, VBE supplied nearly one hundred control cabinets, lighting cabinets and junction boxes. A relatively short delivery time meant high efficiency during assembly was critical. By using Omron relays and sockets with the new Push-In Plus technology, VBE reduced the lead time per panel by two hours.

  02:21

Push-In Plus reduserer kablingstiden med 20 %

Produksjonstiden reduseres med to timer per kontrolltavle takket være Omron-releer

Read more
eu web wepan 420 420 sol

Tavlebyggeren Wepan vil ikke gå på kompromiss på kvaliteten

Møt Gert van Wensen, direktør for Wepan sør i Nederland. Som montør og tavlebygger vet han at fleksibilitet og hastighet er viktig for mange kunder, men han nekter å gå på kompromiss på kvaliteten. Det er en av grunnene til at han har samarbeidet med Omron i over tjue år. "Vi har aldri hatt problemer med PLS-er eller andre komponenter."

Read more

Dette sier vi