Produktdokumentasjon

Last ned dataark, håndbøker og brosjyrer.

Bla gjennom nedlastingssenter

Har du et spørsmål?

Vi er klare til å hjelpe.

Kontakt oss

EPLAN-bibliotek over deledata

Registrer deg og gjør ditt kontrollpanel mer effektivt

Få makroer

Få oppdateringer

Abonner på vårt nyhetsbrev om løsninger, bransjetrender og tjenestene og produktene våre.

Takk for at du abonnerer på Omrons eNews. Du vil snart motta en e-post fra oss. Denne e-posten inneholder en link som aktiverer ditt abonnement. Denne metoden brukes på grunn av juridiske årsaker og til å se til at ingen kan misbruke din e-postadresse.

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download
1S_Servo_373x140_v2.jpg

1S Servo system

Den nye 1S servoserien er utviklet ved hjelp av verdifulle innspill fra våre kunder for å optimalisere bruken, fra design til ferdigstillelse. Viktige funksjoner for motionkontroll som tidligere var ytre deler, har blitt eliminert for å hjelpe maskinbyggere med å redusere arbeidstid og hardware kostnader, samt levere prosjekter i tide og innenfor budsjett. 1S servoene er et viktig element i vår Sysmac løsning, ved å utnytte Sysmac Studio som er en programvarepakke som brukes til motion, sekvensiell styring, sikkerhet, vision, robotikk og feltbussoppsett. Med integrert EtherCAT kommunikasjon, tilbyr de et alternativ til en del av G5-serien med servoer som forblir Omrons mest komplette og skalerbare serie for motionkontroll.
LES MER
New Value for Electrical Control Panels

Innovasjon innen tavlebygging

Må du gjøre tavlen mindre, redusere designarbeidet eller redusere installasjonstidene?
LES MER