Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Mer overskudd for tavlebyggere med G2RV-SR

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Mer overskudd for tavlebyggere med G2RV-SR

Ved å gi det enkle releet hovedrollen

Omron lanserte nylig G2RV-SR, et nytt 6 mm elektromekanisk relé, som erstatter en svært populær standardenhet. Men dette var ingen enkel oppgradering. Den nye G2RV-SR, som er utviklet for tavleløsningstilbudet som kjernen i Value Design Products og Omron, utfyller det nye slanke releet med et imponerende utvalg av tidsbesparende funksjoner. Det nye releet har Push-In Plus-teknologi, som reduserer kablingstiden med mer enn halvparten, og det har en dedikert testknapp for raskere, enklere diagnostisering, et gjennomsiktig kabinett og en mekanisk indikator for raskere kontroll av kontakttilstanden og en sterk mekanisk pinne med en større kontaktflate for bedre ledeevne. Og det er bare begynnelsen – den nye G2RV-SR har mange flere nye tidsbesparende funksjoner. Men hvorfor har Omron bygget all denne nyskapningen inn i det som egentlig er en enkel komponent?

Hjelper tavlebyggere med å spare tid

"I mange år har Omron jobbet tett med tavlebyggere over hele verden, sier Manuela Mazza, Omrons europeiske produktmarkedsføringssjef for bryterkomponenter. "Og i løpet av den tiden har vi gjort oss kjent med pådriverne innen tavlebyggingsvirksomheten og mulighetene for å optimalisere fortjenesten. Vi forstår at tid er penger, og at hver besparelse under tavlebyggingen, betyr penger i banken. Det er derfor vi nå mer enn noensinne er opptatt av å inkludere tidsbesparende funksjoner i alle panelkomponenter, inkludert det enkle elektromagnetiske releet."

Raskere montering

Blant de mest imponerende tidsbesparende funksjonene er de nye monteringshendlene oppe og nede. For å montere G2RV-SR kan du holde begge hendlene lukket, men for å demontere den trenger du nå bare å åpne én hendel – noe som effektivt halverer monteringstiden. Denne funksjonen gjør også at releet kan monteres opp ned for flere alternativer.

Bedre oversikt

Alle bevegelige deler er nå farget hvite og er enklere å se i mørket. Dette gjør monteringen raskere og bidrar til at feil unngås, samtidig som det reduserer nødvendig vedlikehold.

Halvert kablingstid

Omrons egen Push-In Plus-teknologi er også inkludert i det nye releet. Dette reduserer ikke bare kablingstiden med 60 %, men forbedrer også påliteligheten takket være en mye sterkere tilkobling enn skruterminaler, som tåler vibrasjoner bedre.

25 % mindre

Den nye G2RV-SR er mye mindre enn den forrige modellen, noe som betyr at den frigjør plass i tavlen slik at det er mulig å inkludere flere funksjoner.

Smartere kretskontroll

En spesiell festehendel reduserer tiden som brukes på kretsarbeid, driftsbekreftelse og kontroll. Det beskyttende dekselet forhindrer også feil bruk.

Enklere merking

Alle kablingskoder er nå godt synlige fra fronten av releet, noe som gjør vedlikeholdet raskere.

Svært rask PLC-tilkobling

Ett frontalt PLC-grensesnitt (8 eller 16 kanaler) eller en I/O-reléterminal med Push-in Plus-teknologi (16 kanaler) reduserer kablingstiden ytterligere.

En tradisjon med innovasjon basert på fokus for detaljer

Alle som er kjent med produktene og tjenestene til Omron, vil ikke bli overrasket av at så mye oppmerksomhet blir viet et relé. Selv om disse enhetene ofte blir sett på som ganske grunnleggende elementer, er rollen deres avgjørende for å oppnå problemfri drift av et anlegg. Omron har utformet og produsert releer i godt over 50 år og har vokst til å bli verdens største reléprodusent under ett enkelt varemerke. Den enestående ytelsen til disse releene er resultatet av nøye designkrav og en fullstendig forpliktelse til kvalitet.

I dag selger Omron 25 releer hvert sekund, døgnet rundt over hele verden. Det blir 800 millioner per år. Så ikke overraskende er det godt innenfor selskapets kjernevirksomhetsinteresser å sikre at de fortsetter å tilby best mulige reléløsninger. Og ved å gjøre det bidrar de til å skape mer overskudd for tavlebyggere over hele verden.

Følg OMRON Industrial Automation på LinkedIn