Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Ekstern opplæring

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Kurs levert hjem til deg eller på kontoret eller fabrikken

Opplæringen vår krever ingen maskinvare, bare en pålitelig Internett-tilkobling og en bærbar eller stasjonær PC.

Alle kursene våre kan tilbys i et tradisjonelt ansikt-til-ansikt-klasseromsmiljø, og noen er tilgjengelige gjennom fjernundervisning. Vi lover at du får samme resultat uansett om du velger ansikt-til-ansikt eller fjernundervisning. Men hvordan fungerer fjernundervisningen?

  • Vi sender en invitasjon gjennom Microsoft Teams. Slik leverer vi kursmateriellet til opplæringsgruppen. Avhengig av emnet på kurset kan det være nødvendig med andre gratis tilgjengelige programmer.

  • Det må ikke betales ekstra kostnader og det trengs ingen ekstra lisenser for å delta på et eksternt opplæringskurs for deltakerne.

  • Før du deltar på kurset, må du huske å fullføre relevante eLearning-kurs og deretter laste ned og installere relevant støtteprogramvare, for eksempel Sysmac Studio.

Opplæring lønner seg ved at det gir operatører, vedlikeholdsteknikere eller programmerere økt kunnskap og effektivitet. Dette kan føre til raskere feilanalyse og feilsøking og høyere kvalitet på programmeringen. En ingeniør med formalisert programmereropplæring kan forkorte utviklingssyklusen til programvaren og forbedre feilsøking på maskinen og feildiagnose.

Virtuell opplæring

Nå kan vi tilby virtuell opplæring som kan minne om den tradisjonelle klasseromsopplevelsen ansikt til ansikt.

Opplæringen vår har alltid vært basert på å lære ved å utføre praktiske oppgaver. Virtuell opplæring kan være en god løsning hvis du har lang reisevei til et opplæringssted eller hvis det er upraktisk å reise.

Du vil bli invitert til opplæringen via et Microsoft Teams-møte, og parallelt kan du koble deg til en av de bærbare opplærings-PC-ene våre ved hjelp av ekstern skrivebordsprogramvare. Den bærbare opplærings-PC-en har all programvaren du trenger til økten din, i tillegg til en direktesendt videostrøm fra opplæringsmaskinvaren.

All informasjon vil bli sendt til deg i e-posten for bekreftelse av kursbestilling, inkludert koblinger til alle relevante programvarenedlastinger, før du starter. Ingen hoteller, ingen restauranter, ingen ekstra reise.

Kontakt oss for å få mer informasjon

Tjenester og støtte

robot human fist bump fcard misc

Opplæringstjenester

Oppgrader ferdighetene dine når det gjelder industriell automatisering. Øk kunnskapen din for å oppfylle kravene i din bransje

Read more
code software registration newssinglemob prod

Registrering og nedlasting av programvare

I denne delen av nettstedet vårt kan du registrere programvareproduktene dine fra Omron. Etter at du har registrert lisensnummeret ditt, får du tilgang til tilhørende oppgraderings- og støttefiler. Ved siden av og i denne delen kan du laste ned mange programvarer og verktøy gratis.

Read more