Login

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Register

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har for tiden tekniske problemer. Ditt skjema har ikke blitt innsendt. Vi beklager så mye og håper du vil prøve igjen senere. Detaljer:

Download

Thank you for your interest

You now have access to Sporbarhet – Er din bedrift klar for bransjens nye paradigmeskifte?

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Begivenheter

Sporbarhet – Er din bedrift klar for bransjens nye paradigmeskifte?

Dato(er)
Available seats 100
Emne Quality (Brand Protection)

Gratis nettarrangement 3. november kl. 9:00 om sporbarhet.

Som produksjonsbedrift kan det være vanskelig å navigere i de økte kravene til sporbarhet. I samarbeid med FractureCode guider Omron deg gjennom området med kunnskap om trender og lovverk og presenterer eksempler på konkrete sporbarhetsløsninger i et gratis live-arrangement 3. november 2022.

Blir du som industribedrift berørt av de strenge myndighetskravene for sporbarhet på eksportmarkeder? Står du overfor å måtte implementere løsninger for sporbarhet i produksjonen din? Eller mangler du bare konkret kunnskap om både myndighetskrav, mulige konsekvenser for din bedrift og gode helhetsløsninger for å møte fremtiden med sporbarhet?

Da er Omrons gratis live-arrangement om sporbarhet noe for deg. På under en time introduserer vi deg for det viktigste lovverket på området og gir eksempler på konkrete brukercaser fra den virkelige verden og mulige løsninger – naturligvis med mulighet for å stille spørsmål underveis.

EU på vei med strengere krav

De fleste bransjer merker allerede eller vil merke at kravene til sporbarhet helt ned på produktnivå øker. Dette skyldes blant annet strengere myndighetskrav, for eksempel i Midtøsten, men også økt global innsats mot kopiprodukter og illegal varehandel, samt raskt voksende oppmerksomhet på gjennomsiktighet blant forbrukerne.

I nær fremtid forventes det også at EU introduserer et nytt "Digital Product Passport" som en del av arbeidet med å øke produktenes mulighet for gjenbruk. Det har potensiale til å bli en game changer for hele bransjen.

På Omrons livestrøm-arrangement vil vi blant annet komme inn på følgende områder:

  • Introduksjon til sporbarhet, inkludert konkrete eksempler
  • Gjeldende og kommende lovverk på området
  • Hvordan kan du som bedrift aktivt møte disse kravene?
  • Sporbarhetsnivåer – fra komponenter til ERP-system og myndighets-databaser
  • Spørsmål og svar

Arrangementet arrangeres i samarbeid med serialiserings-spesialisten FractureCode, som har mange års erfaring med løsninger for sporbarhet på tvers av verdikjeden. Til stede på arrangementet er også Nico Hooivelt, EMEA Market Manager hos Omron Industrial Automation Europe og ekspert på sporbarhetsløsninger.

Arrangementet er primært rettet mot produksjonsbedrifter innen dagligvarebransjen

Praktisk info

Live-arrangementet finner sted 3. november kl. 9:00. Du melder deg på gratis på denne siden.

Før arrangementet vil du motta en e-post med ytterligere informasjon og lenke.